100% garancia originálnych výrobkov SM Systém, Blackroll a Dynasit   |   Doprava zadarmo od 80 €

Výsledky podložené snímkami

Svätopluk , účastník skupinového školenia

Informácie zaslané od klienta:

Zdravím, kamarátka, ktorej som odporučil SM system ma poprosila či vám pošlem snímky mojej chrbtice pred začiatkom cvičenia a po 15 mesiacoch. Prvá snímka je z 13.1.2020 a druhá zo 17.4.2021. Pred začiatkom cvičenia som mal problémy už aj s chôdzou, bolesť nekontrolovatelne vystrelovala. Som športovec ale v tomto období 15-tich mesiacov som cvičil len SM system a to asi v priemere 5 krát denne po 15 min. Po 15 mesiacoch som začínal postupne opäť športovať. Dnes športujem naplno a vždy po tréningu si dám 10 min. SM system. Už som vám na kurz poslal plno ľudí a stále posielam. S pozdravom Svatopluk

Michaela, sedavá práca, individuálne tréningy

Informácie zaslané od klienta:

19.5.22 Ráno mi zazvonil budik do práce a uz som sa nepostavila,necítila som si pravú nohu,3 prsty od malíčka. Po príjme na urgente,ma nabalili infúziami na 2 týždne 2x denne. Bez zlepšenia,následne PRT obstrek pod CT, a po 1.MRi,zákaz chôdze a čakanie na termín operácie. Následne pre návrat citlivosti do prstov zrušenie operácie a začiatok rehabilitácie na poliklinike. Od konca augusta až to teraz dennodenné cvičenie SM. Stav sa postupne zlepšuje, vačšina dní je bez akéhokoľvek obmedzenia.

Väčšina klientov, ktorý pocítia úľavu od problémov s ktorými ku mne prídu nemajú čas a chuť si vybavovať sprievodky na MR-ka, takže bohužiaľ zatiaľ viac výsledkov nemám, ale budem sa snažiť pridávať ďalšie.