100% garancia originálnych výrobkov SM Systém, Blackroll a Dynasit   |   Doprava zadarmo od 80 €

Program Zdravý chrbát

Program Zdravý chrbát je kombináciou cielených anatomických masáží a regeneračného cvičenia SM Systému. Cielená anatomická masáž svalstvo pred cvičením uvoľní čím sa regeneračné cvičenie SM Systému stáva pre klienta príjemnejšie, ale čo je hlavné, je účinnejšie. Vždy sa snažím priniesť inováciu pre klienta – spojením poznatkov z praxe a nových myšlienok. Profesionálnej masáži (športovej, relaxačnej) sa venujem od roku 2006. V programe spájam dokonalú prípravu svalov pred cvičením a následne efektívne precvičenie cvikov SM Systému.

Ako program prebieha?

Klient príde na vopred dohodnutý termín. Prvý krok je polhodinová cielená anatomická masáž, pri ktorej sa svalstvo zahreje, uvoľní a prekrví. Masírujem zásadne s olejom v bio kvalite v príjemnom tichom prostredí, ktoré je doplnené relaxačnou hudbou pre maximálny účinok.

Takto uvoľnené svaly sú dokonale pripravené pre 30 min regeneračné cvičenie SM Systému. Pri tomto cvičení klient získa znalosť ako správne spevniť brušné a sedacie svaly; ako správne natiahnuť skrátene svaly a rozhýbať stuhnuté kĺby. Cvičenie vedie k správnemu držaniu tela a výrazne napomáha pri odstraňovaní bolestí pohybového aparátu.

Pre koho je program určený

Program je určený pre každého, kto má záujem urobiť niečo zmysluplné pre svoje zdravie a požaduje maximálnu kvalitu s dokonalou starostlivosťou. Tento program Vám nie len výrazne pomôže pri odstránení problémov s pohybovým aparátom, ale získate aj vedomosť, ako správne cvičiť a tým pozitívne pôsobiť na svoje telo.

Ceny:

Program Zdravý chrbát 60 min- 29 eur