100% garancia originálnych výrobkov SM Systém, Blackroll a Dynasit   |   Doprava zadarmo od 80 €

Individuálne kurzy

Momentálne individuálne kurzy neposkytujem. Ďakujem za porozumenie.

Každý človek sa učí inak a reaguje na podnety rozdielne. Individuálny kurz SM Systému je určený pre ľudí, ktorí uprednostňujú osobnejší prístup, potrebujú viac času pre sústredenie resp. majú radi súkromie.

Prvý tréning:

Prvý tréning u mňa trvá vždy hodinu. Na začiatku si spolu sadneme a preberieme, čo vás ku mne privádza a budeme spolu hľadať riešenie, ktoré bude pre vás ideálne. Je pre mne dôležité, aby som čo najlepšie porozumel vášmu problému a navrhol vám riešenia, ktoré budú čo možno najefektívnejšie. Na prvom tréningu sa zvyčajne 20 minút rozprávame a 40 minút cvičíme, ale je to individuálne.

Ostatné tréningy:

Taktiež je možné absolvovať špeciálne upravený tréning pre dvojice – napr. manželský pár, dve kamarátky alebo rodič s dieťaťom. Platia rovnaké výhody klasického individuálneho tréningu.

Ak pre vás nie je pohodlné dochádzať na pravidelné 30 minútové tréningy, je možné naučiť sa 11 základných cvikov naraz. Takýto tréning trvá 3 hodiny.

S kým budete cvičiť?

Volám sa Michal Tomulec, som fyzioterapeut, kondičný tréner a lektor SM systému. SM Systému sa venujem od roku 2008, všetky informácie o SM systéme som získal na kurzoch v centre MUDr. Smíška v Prahe a neskôr počas individuálnych stretnutí s MUDr. Smíškom. Viac o mne sa dozviete na Tomulec.com

Cenník:

Prvý tréning 1 osoba ( 60 min ) - 29 eur
Prvý tréning 2 osoby ( 60 min ) - 36 eur

Tréning 1 osoba ( 30 min ) - 14 eur
Tréning 2 osoby ( 30 min ) - 17 eur

Tréning 11 základných cvikov 1 osoba ( 3 hodiny ) - 89 eur
Tréning 11 základných cvikov 2 osoby ( 3 hodiny ) - 159 eur

Individuálny tréning si môžete objednať telefonicky – 0903 443 083, tréningy prebiehajú výhradne Piešťanoch, na Nálepkovej 30.